maanantai 2. syyskuuta 2013

Pihan uudistusta

Meidän pihalla on tapahtunut viime aikoina joitain muutoksia. Viikko sitten sunnuntai aamuna eräs setä tuli kylään ja pihamme vanhin, suurin ja rumin koivu sai lähteä. Bye bye, ei tuu ikävä. Se varjosti koko pihaa todella rumasti. Puunkaato lupa hoitui kätevästi puhelinsoitolla ja tutun tuttu tuli pientä maksua vastaan, ihan urheilumielessä kaatamaan puun. 

Jopas näyttää piha suuremmalta, valoisammalta ja aurinko paistaa terassille pitkään! Lipputanko on nyt aivan keskellä pihaa, eikä koivun oksat enää raasta sitä. 

Isäntä kehitteli vapaille aamupäivilleen pikku puuhaa ja väsäsi pumppukaivolle puisen "kuoren" koristeeksi. Siihen tulee ilmeisesti vielä katos.



Lisäksi on tarkoitus kaataa vielä tontin yhdeltä sivulta ikivanha aidan riekale pois ja tilalle istuttaa koristearoniaa aidanteeksi. Saas nähdä mitä kaikkea tähän pihaan saadaankaan vielä ennen lumia aikaiseksi. On se vaan kivaa kun alkaa näyttää pikkuhiljaa omalta, myös ulkona. Talven tullen olisi sitten vierashuoneen remontti edessä.. kun vain ensin keksisi, että mitä sille tekisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi