perjantai 13. syyskuuta 2013

Perjantai 13. turvallisesti kotona



Epäonnenpäivä. Minä olen jälleen kipeä. Tai siis olen ollut kipeä lähes joka viikonloppu edellisen kuukauden ajan ja nyt alkoi olla jo viikollakin kurja olo, joten jäin kotiin. En haluaisi tehdä tästä vielä mitään johtopäätöksiä, katsellaan miten homma kehittyy ja etenee. Kotisohva, seinät ja BB alkavat kyllä jo kyllästyttää. (Jep, seuraan julkkis-BB:tä ja suosikkini on Jori. Voisin löpistä tästä aiheesta enemmänkin, mutta se tuskin ketään kiinnostaa. Olkoon siis niin, etten lähde tästä tekemään mitään BB-blogia.)

Haluan liikkua, nauttia aurinkoisesta syksystä ja viikonlopuistani. Mutta aina pitää levätä. Pienikin liikkuminen alkaa ahdistaa keuhkoissa ja yskittää ja tuntuu että kuume nousee taas.

Mälsää!!!

Mutta oli tässä jokunen aika sitten onneakin, kun löysin Clas Olssonilta olohuoneen kolkkoon nurkkaan täydennystä. Mukavasti, ei liikaa korostuva tai silmille hyppäävä tekstitaulu. Istuu seinän väriin ja pidän tuosta tekstistä. Hintaakaan ei ollut kuin vähän alle kympin. 



Ja Kodin1:n poistopisteellä piipahtaessa löysin mukaan kärryllisen kivoja juttuja alle 20eurolla :) kyllä kannatti piipahtaa Palokassa! Mukaan siis poistopisteeltä lähti tyynyjä, kynttilöitä, servettejä ja tarjoilulautasia. Vähän lisää tavaraa juhlia varten.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi