tiistai 17. syyskuuta 2013

Hankintoja

Piipahdin tänään töiden jälkeen pikakierroksen kaupungilla. Puolessa tunnissa saa aika hyvin tehtyä hankintoja, kun suunnittelee reitin ja tarpeet etukäteen. Tuohon ehdin siis tuhlata mukavan summan euroja ja säästinkin euroja, kun jätin sovittamani farkut kauppaan :) 

Tuli siis ostettua kauan haaveilemani kassi halvempana versiona.
Tämän kaltaisesta kassista haaveilin tässä jutussa.


Mukava yllätys oli, että sen mukana tuli tuollainen pienempi pussukka ja pitkä hihna. Töissä tulee tilanteita, joissa tarvitsee kaupungilla ja ulkona liikkuessa molenpia käsiä, niin crossbody-laukku on silloin käytännöllisempi kuin olkalaukku. 


Lisäksi hurahdin tällaiseen vekottimeen:


Joo-o... tuli siis ostettua tuollainen Magic Style Brush. Lämpenevä muotoiluharja. Se on kuin ilmakiharrin, mutta siitä ei tule ilmaa, vaan se kuumuu tavallisen kihartimen tai suoristusraudan tavoin. Lisäksi siinä on ionitoiminto. 

Luulen tästä olevan apua aamun tukkaongelmiin. Näitä on eri kokoisia, minä päädyin tähän 30mm halkaisijaltaan olevaan harjaan. Katsotaan jääkö se mun päähän kiinni :D (tämä oli Sokkarilla nyt s-etutarjouksessa)

Olo on viime viikkoa parempi ja salillakin olen onneksi päässyt jälleen käymään. Terveystarkastuksessa kävin eilen ja totesivat kaiken, jopa veriarvojeni olevan ykkösluokkaa :O En siis pidä mitään tiukkaa linjaa minkään syömisen tai juomisen suhteen, vaan ajattelen, että kaikkea saa nauttia kohtuudella ja pitää muistaa liikkua. Näemmä tämä on ihan ok, kun kohonneet kolesterolinikin ovat laskeneet sitten viime näkemän :)

Eli sellaisia shoppailu ja vointikuulumisia tänne. 

Mukavaa viikon jatkoa! <3

2 kommenttia:

Kerro oma juttusi