tiistai 15. syyskuuta 2015

Pikaloma Prahassa

Kävimme maaliskuussa Prahassa nopealla kaupunkilomalla.  Pieni, tuolloin vielä katkaravuksi kutsuttu, oli ensimmäistä kertaa ulkomailla mukana. Toki hän sai sen kunniaksi itselleen matkamuiston, oman myyräpehmon. Tässä muutama kuva reissultamme. 

Päiväretki turistiryhmän mukana Kutna Horassa.
Luukirkko ja Santa Barbaran katedraali.

Prahaan tutustumista ja oleellisia nähtävyyksiä.
Guessin liike, astronominen kello, Kaarlen silta, katutaidetta ja joulupuoti.
Ostin ensimmäisen joulukoristeeni tälle vuodelle jo maaliskuussa..
pistä paremmaksi :D

Prahan linnaan tutustuminen ja Vituksen katedraali.
Seuraava matka toteutetaankin sitten lapsen kanssa, siis siten että hän on ulkoistanut itsensä minusta. Vaatii huomattavasti enemmän suunnittelua. Jännittää ajatuskin. Tavoitteena kuitenkin on opetella matkustelu lapsen kanssa jo varhaisesta vaiheesta lähtien, ettei tässä jämähdetä totaalisesti sohvan nurkkaan. Suunnitteilla on alustavasti ystäväperheen kanssa matkaa etelään ja näytille vientiä ukille Barcelonaan.

Tässä asiassa otetaan mieluusti kaikki vinkit vastaan. Miten vauvan kanssa matkustetaan?

4 kommenttia:

  1. En nyt tiedä, olenko oikea henkilö tähän kommentoimaan, kun ei vielä olla kotimaan rajojen ulkopuolella liikuttu.. mutta: riittävästi aikaa, koska aina tulee kiire (:D), pesukonemahdollisuus on hyvä olla tiedossa, yllättävän vähällä pärjää tarvittaessa! :) Neiti on ainakin kivasti oppinut matkustamaan, kun on reissattu. Ihan pienenä yleensä vielä nukkuvatkin niin paljon, että on helppoa. Taukoja vaan riittävän usein. Ei se niin erilaista kuitenkaan oo, äkkiä oppii suunnittelemaan ja muistaa olla suunnittelematta ;) lentomatkailua mekin on tässä harkittu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli sellanen road trip olis ihanteellinen vauvan kanssa. ;)

      Poista
  2. Prahassa olen vain kääntynyt muutaman tunnin verran häämatkalla Roomaan, siellä haluaisin palavasti käydä. Barcelona voi että se on ihana paikka. Vauvan kanssa olemme paljon matkustelleet. Se menee omalla painollaan, kunhan tarpeeksi vaan on laukuissa vauvantarvikkeita. Muuten pärjäätte juuri sillä hienolla vanhemmuudella jonkalaisia olette. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jospa sitä vanhempanakin kaikkeen oppii kun vaan menee ja tekee.

      Poista

Kerro oma juttusi