lauantai 5. syyskuuta 2015

Pesänrakennusviettiä?

Pitkään, monta vuotta suorastaaan, on ollut mietinnässä wc-kylpyhuoneen uusiminen. Se ei ole missään vaiheessa ollut silmälle miellyttävä, mutta sen kanssa on eletty ja pärjätty. Aina projektin aloittaminen vain on jotenkin siirtynyt, kun on ollut parempiakin asioita, mihin rahansa laittaa.. kuten vaikka matkailuun. 

No nyt ei ihan hetkeen olla isolla budjetilla matkustelemassa, joten kylppäriremppa sai tuulta alleen. Liekö tämä remontin reipastahtinen aloitus myös jotain pesänrakennusviettiä? On nimittäin tämän remonttiprojektin ohella tullut puunattua, "laitettua valmiiksi" ja järjesteltyä montaa muutakin kohtaa kodista. Kaapit puhdistuu ja järjestyy yksi toisensa jälkeen ja huoneista lähtee vanha kiertoon ja uutta ja käytännöllisempää ilmestyy tilalle. 

Tätä kaikkea tehdään ajatuksella, että on sitten vauvalle kaikki valmiina.. Aivan kuin hän heti kotiin tultuaan katselisi arvostelevasti millaiset verhot meillä on ja miten kylppärin suihkunurkka on likainen. :D Ja aivan kuin meidän toimintakykymme lakkaisi kokonaan vauvan synnyttyä, ettei näitä asioita voisi myös hänen tultuaan tehdä. :D

Mutta tehdään nyt kuitenkin. Entinen kylppäri-wc oli kutakuinkin näin kammottava:



Olen visioinut uutta kylppäriä ajattomaksi, joka olisi näppärä pitää puhtaana ja sisustaa mieleisekseen helposti. 
Eli kaakelina simppelit värit, ja kalusteilla lisää säilytystilaa.


Kaakelikuvat Kodinterran sivuilta
Kylppärikuva googlen kuvahaulla "harmaa kylpyhuone"

Kuva: Suihkunurkka
Kiinteän, todella ikävällä tavalla likaa itseensä keräävän suihkunurkan tilalle tulisi kaarevat, kääntyvät suihkuseinät. Suihkun taakse tehostemosaiikkia. Värimaailma simppeli musta-valko-harmaa.

Kalusteiden kohdalla olen pohtinut selkeitä ja toimivia ratkaisuja. Kaappitilaa tulisi olla riittävästi useamman henkilön tarpeisiin.


Kuva koottu ikea.fi ja ikea.se sivujen Lillågen-sarjan kuvista.
Näistä ideioista lähdetään liikkeelle, katsotaan mitä saamme aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi