keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Joulusekoaminen

Aamukahviseuraksi löytyi tänään vanhat ja rakkaudella varjellut joululehdet. Niiden innoittamana kävin pientä kirpparikierrosta ja kaikkea kivaa tarttuikin mukaan, joista osasta aion tuunata joululahjaa jollekulle. 
Kotiin palatessa olin haljeta riemusta, kun postipoika oli tuonut laatikkoon uusimman joululehden <3 


Ja innostuimpa väsäämään juuri maalaamastani penkistä pienen sommitelman olohuoneeseen. Mukana myös yksi kirppislöydöistäni. Nyt molemmat penkit on saatu valmiiksi ja pääsee väkertelemään kaikkea muuta kymmentä idistä mitä tässä on tullut mieleen. 
Ja sen kyllä lupaan, että heti kun vaihtuu marraskuuksi, niin tuon marraskuusen sisälle, kuten viime vuonna :) Mieheni mukaan tämä jouluttaminen on harmittava sairaus, josta kärsin ja sille ei valitettavasti ole hoitokeinoa vielä keksitty. :D

Ja POD-päivitystä vielä perään:
Hyvin vaihtelevasti menee, välillä kutittaa ja kuumottaa enemmän, välillä vähemmän. Olen nyt päivittäin käyttänyt mineraalimeikkiä, olen myös saunonut. Kasvorasvoja en ole käyttänyt ihottuma-alueella ja puhdistan edelleen n. kerran päivässä omenaviinietikalla ja silloin tällöin pesen marseillesaippualla. Ostin Aloe Vera geeliäkin ihan turhan kalliilla, mutta siitä ei ole mitään hyötyä. Sinkkivoide on ollut tähän mennessä suurin pelastus kosmetiikan välttämisen ohella. Olen harkinnut gluteenitonta "kuuria"/kokeilua, josko viljatkin ovat osasyy tähän...? Selkeästi ainakin sokeripitoisilla ruuilla/juomilla on vaikutusta huonompaan.

Jouluttaminen jatkukoon, lämpimät ja glögintuoksuiset halaukset kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi