maanantai 28. syyskuuta 2015

Pesänrakennusta ja jouluhaaveita

Superkuun valvottaman yön jälkeen väsynyttä maanantaita vietellään. Joudun äitiyslomastani huolimatta heräämään aamulla seitsemältä "töihin". Työpäivääni kuuluu remonttimiehelle oven avaaminen ja aamupala. Sitten löhöänkin sohvalla selaillen sosiaalisen median antia, kunnes on aika alkaa laittaa ruokaa. 

Onneksi kuitenkin viikonloppuna sain levätä, ainakin sunnuntai aamuna. Lauantaina heräsin jälleen aikaisin, sillä aikomuksenani oli hakea Fitness24Seven -kuntosalille jäsenyys avaistarjouksesta. Se jäi kuitenkin kohdallani saamatta, sillä en jaksanut turvonneiden ja väsyneiden jalkojeni kanssa jäädä kamalan pitkään jonoon kärkylle. Olin paikalla puoli tuntia ennen salin aukeamista ja jo tuolloin jono näytti siltä, etten mahdu 200 ensimmäisen joukkoon, jolle oli tarjolla vuosikortti 99€ hintaan. Karvas pettymys, enkä jaksanut edes yrittää sinnitellä jonossa. Toden teolla treenaamaan pääsisin nähtävästi kuitenkin vasta tammikuussa.

Tässä kotona joutilaana pyöriessä ja remontin etenemistä seuratessa on tullut vähän väliä ideoita siitä, miten saisi kodista vieläkin viihtyisämmän. Ideoita on ollut ihana ammentaa instagramista, jossa on paljon houkuttelevia kuvia. Viimeaikaisin haaveideni kohde on ollut "shabby chic christmas". Mutta myös paljon kuvia mm. "white decor" ja "christmas interior" hakusanoilla on tullut selattua. Jännä miten tuo joulu-teema korostuu näissä mun hakusanoissa jo nyt.. ikuinen jouluttaja. 

Lisäksi monet nettikaupat ovat houkuttaneet minua selailemaan tarjontaansa alennuksineen. Eteinen, remontoitavan kylpyhuoneen edestä, onkin saamassa uutta ilmettä. Tuli tarve saada siihenkin siistimpää yleisilmettä, kun kerran kylppäri siitä vierestä loistaa pian uutuuttaan. Siispä, Jyskin tarjouksesta tuli hankittua eteisen penkki ja Kodin1:sen tarjouksesta uusi lamppu.

Eteisen penkki - Jysk
Lamb Gustav - Kodin1

Kunhan tuo remontti valmistuu, toivottavasti jo tällä viikolla, niin on kyllä todella ihanaa päästä siivoamaan eteinen ja kuisti. Sen jälkeen voin keskittyä toden teolla vajoamaan unelmaani turkoosista shabby chic joulusisustuksesta.

Syy tähän siniseen sävyyn on tietenkin se, että nämä joulukoristeet tulevat olemaan esillä myös ristiäisten aikaan. Pitäähän näiden kahden asian jotenkin nivoutua yhteen. Yhdistämällä "teemavärin" myös jouluun, saan tavallaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kätevää!
Lisäksi, olen monena vuotena aikaisemminkin pyrkinyt välttämään liiallista punaisen käyttöä joulusisustuksessa. 

Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi