lauantai 3. lokakuuta 2015

Olohuoneen sisustusta

Olohuone on saanut uuden sohvan myötä uutta ilmettä. Sohva vaihdettiin syyskuun alussa. Ensin ajattelin, että vaihdamme sohvan vasta, kun vauva-aika on ohi. En enää muista mikä tähän oli minun looginen syyni..  Mutta vaihtoon kuitenkin päädyttiin, kun sopiva sattui tulemaan vastaan, edullisesti facebookin kirpparilta. Siinä ei ole niitä kaikkia toimintoja, joita uudelta sohvalta olin toivonut, kuten levitettävyys ja vuodevaatelaatikko. Sen verran laadukas ja halpa vain muutaman vuoden vanhaksi sohvaksi se kuitenkin oli, että tämä oli pakko saada. Edellisen sain niinikään kierrätettyä edelleen käyttöön.

Vanha sohva

Uusi sohva

 Sohva on nyt isompi, jämäkämpi ja sen väri sopii paremmin olohuoneen kokonaisuuteen. Isomman koonsa vuoksi, olohuoneesta on joutunut karsimaan tavaraa. Nurkasta lähti sohvan sävyinen mekanismituoli yläkertaan nursing room:iin, eli vauvan huoneeseen, eli enemmänkin yhä vierashuone käytössä olevaan ykkösmakkariin. Nurkkaan sijoittelin sisustustikkaat. 


Heinäseipäistä tehdyt tikapuut ovat varsinkin illan hämärässä kiva tunnelmanluoja sisustusvaloineen. Nurkan aion pitää yhtä tyhjänä jatkossakin, sillä tämä nurkka odottaa jo arvoistaan, joulukuusta.

Kissan kiipeilyteline oli aiemmin toimistossa ja se oli todellakin jo parhaat päivänsä nähnyt. Eräänä sisustusvimmaisena päivänä purin sen, putsasin huolella, säästin ehjät osat ja kasasin siitä uuden kokonaisuuden. Se on nyt tyttöjen naapurin kyttäämis -teline olohuoneen ikkunan alla.

Olgan täytyy tarkkailla tilannetta, ettei naapurissa
asuva musta kissa vain erehtyisi meidän tontille.
Sisustusintoani puran välillä pienempiinkin yksityiskohtiin. Tämä kynttiläasetelma on mieheni mielestä jonkin sortin palvonta alttari.. noh. Minusta se on ihana :)


Haaveilen tuohon olohuoneen palomuurin eteen joskus hommattavaksi sisustustakkaa. Ongelman tekee vain se, että meidän olohuoneen huonekalut ovat niin valtavan kokoisia, ettei niitä saisi enää mitenkään kaikkia mahtumaan meille, jos yhden seinätilan vieisi takka. Joten tämä asia muhikoon vielä toistaiseksi vain ajatustasolla. Mutta mikä ihana unelma olisikaan laittaa takan reunalle joulusukkia tms. koristeita ja kuusi viereen.. Oi ja voi, se olisi täydellistä.

Joulusta tulikin mieleen, että joulua ajatellen olen miettinyt koristuksia ja tunnelmaa myös tuohon uudelle sohvalle. Toiveissani olisi saada hankittua tekoturkisvilttiä, tyynynpäällistä yms. Eivät ole varsinaisesti jouluisia, mutta talviseen henkeen sopivia lämpimän tunnelman luojia. Joten niiden pois keräämisen kanssa heti joulun jälkeen ei tarvitsisi pitää kiirettä ;) 

Tekoturkishuopa: Jysk
Susityynyt: Jysk
Paljettityyny: H&M
Tekoturkistyynyt: Jysk
Tuon susi, tai koiratyynyn meinasinin jos ostaa, ihan vain siksi, kun siitä tulee mieleen tämä:


Tuo kuva on tuottanut minulle niin suunnattoman paljon hupia, että huskykoiratyyny olisi minulle synkkien syys- ja talvi-iltojen pelastus. :D Miten niin hieman omalaatuinen huumorintaju?

Tähän ostoslistaan ja loppukevennykseen päätän tällä kertaa. Kerron pian lisää kylppärin tilanteesta. 
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ahhahahaaaaa, repesin tolle huskylle :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin ton kuvan ekan kerran joskus kesällä ja nauroin sille todella kauan. Vieläkin se on mun mielestä ihan paras ja naurattaa kamalasti :D

      Poista

Kerro oma juttusi