lauantai 10. lokakuuta 2015

Turhake vai tarpeellinen? Tripp Trapp Newborn set

Jatketaanpas tätä sarjaa, missä pohdin erilaisten vauvan hoitoon liittyvien välineiden tarpeellisuutta. Olen törmännyt ilmiöön, jossa ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille naureskellaan heidän hankkiessaan mitä ihmeellisimpiä tarvikkeita lastaan varten. Näitä vempeleitä ostetaan ihan vain siksi, kun ne tuntuvat ensikertalaisen mielestä välttämättömän tarpeellisilta. Se on ehkä markkinoitu tulevalle isille ja äitille siten, että ilman sitä ei yksinkertaisesti voi kasvattaa kelvollista kansalaista. Mahdollisesti tämä on yksi niistä, joiden hankinta aiheuttaa hilpeyttä kokeneemmissa vanhemmissa.. mutta hankin sen silti.


Stokke Tripp Trapp tuoliin kiinnitettävä Newborn set

Tämä on vauvalle sopiva sitteri, joka on tukevasti kiinni Tripp Trapp syöttötuolin rungossa. Vauvan saa tämän avulla perinteisen lattiatasossa olevan sitterin sijaan korkeammalle. Tässä kellotellessaan saa vauvan pöydän ääreen ihmettelemään ja vanhemmat saattavat saada yhteisen kahvihetken. 

Perheissä joissa on lemmikkejä, tällainen lattiatasolta korkeammalla oleva sitteri on melkeimpä edellytys. Varsinkin jos lemmikki on hieman vilkkaampi ja vauvan hoidolle turhan reippaalla otteella omistautuva koira. Luulen, että näin kissaperheessäkin tämä on hyvä ratkaisu.

Ostin molemmat, sekä tuolin että newborn setin käytettynä. Perhe jolta tämä sitteri on peräisin, kertoili kuinka oli kivaa saada vauva ruokapöytään mukaan seurustelemaan. Se ruokapöytään mukaan tulo oli itselläkin mielessä kun lähdin tätä hankkimaan. Ja erityisesti mielessäni siinti ajatus joulun juhla-ateriasta. Ihana unelma saada koko perhe yhtäaikaa joulupöydän ääreen.. mutta katsotaan nyt miten se todellisuudessa tulee menemään. 

Onhan näitä välineitä ja vermeitä tullut hankittua muutama muukin, mutta niistä ja niiden tarpeellisuudesta toisella kertaa lisää.


Mukavaa Aleksis Kiven päivän illan jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi