sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Tuoksuni

Vuosien mittaan olen ihastunut ja testaillut useita eri tuoksuja. Pidän hajuvesien käytöstä arjessa ja juhlassa. Nyt niitä tuleekin käytettyä jonkin verran, kun en ole työssä, jossa tuoksujen käyttö on kielletty.

Minua miellyttävät raikkaat ja naiselliset tuoksut. Kesäisin innostun toisinaan testailemaan erityisen raikkaita ja kepeitä hajuvesiä. Vakiokalusteeseeni on kuitenkin asettunut nämä kolme tuoksua, jotka sopivat eri tilanteisiin. 



Mexxin Black ilmestyi 2009. Samana vuonna kävin ensimmäisen kerran Los Angelesissa. Tämä tuoksu tuo mieleen sen matkan ja illan vietot siellä. Piti ihan ostaa uusi puteli, kun sellaisen löysin. Oiva "yötuoksu" ja käytänkin tätä usein viihteellä. Myös miesten versio Mexxin Blackistä on hyvän tuoksuinen. Sitä taisikin jossain vaiheessa taloudessamme olla käytössä myöskin. 



Christina Aguileralta olen kokeillut muutamia tuoksuja, mutta tämä Royal Desire on osoittautunut parhaimmaksi. Käytän tätä arjessa. Suihkaus hiusten sekaan silloin tällöin ja tuoksun sopivasti, mutta en liikaa lempituoksultani.

Versacen Bright Chrystalista minulla on vain tämä pikkuruinen näytepullo. Tämä on kuitenkin mielessä hankkia isompanakin jossain vaiheessa. Oiva juhlatuoksu. Tätä minulla oli mm. hääjuhlassamme viimekesänä. Miltei kuin tuo Christinan arkituoksuni, mutta hivenen juhlallisempi ja arvokkaampi. Versace on siis erikoitilanteideni tuoksu.

Toki Mexxin ja Christinan tuoksuista löytyy myös matkakoot :)

1 kommentti:

  1. Tuo Bright crystal on kyllä ihana, mullakin se pienessä pullossa ja sitten on siitä se Absolu-versio, ehkä vielä ihanampi <3

    VastaaPoista

Kerro oma juttusi