lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ykkösen remontti

Hieman epämääräinen otsikko, mutta sillä tarkoitan vierashuonetta :D Se oli nimittäin aluksi meidän makuuhuoneemme ja nimesimme sen ykköseksi ja vieraat saivat mennä silloin kakkoseen. Ja tähän aiheeseen liittyy paljon muutaki kakkos aiheista -huumoria, mutta jätetään ne pahimmat nyt kertomatta ;)

Kuitenkin, kakkonen on remontoitu ja nyt pitäisi lopultakin alkaa remontoimaan ykköstä. Projekti on venynyt, se piti toteuttaa jo talvella.. mutta kun sitä talvea ei koskaan tullut!
Ajattelin alkaa remonttivisiota hakemalla. Googlen kuvista sekalaisilla hakusanoilla keräsin kuvia ja kyhäsin tällaisen visiotaulun:


Värimaailma on melko sama kuin meidän alakerran toimistossa, jossa nytkin macilläni näpyttelen. Ykköseen tulisi kuitenkin enemmän maalaisromanttisia juttuja eikä juuri lainkaan mustia yksityiskohtia. Tähtitapetista on jo mallipala ja se on loistavan näköinen pienelle seinän pätkälle.

Nyt pitäisi vain ryhtyä tuumasta toimeen.. helpommin sanottu kuin tehty. En ryhdy tuohonkaan projektiin väkipakolla. Odotan että se into todella saapuu ja teen vaikka tuonkin huoneen sitten viikossa kerralla kuntoon, kuten tein olohuoneenkin kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi