lauantai 15. maaliskuuta 2014

Uusia ihanuuksia

Jyväskyläläiset varmasti tietävät miten haastava paikka se Pentik siinä bussipysäkkien vieressä välillä on :D "Jaa, tässä on 10min vielä seuraavan bussin lähtöön.. piipahdanpa tuossa Pentikillä." Onko tuttua? Ei kuulkaas tarvita kun 2min ja mukaan voi tarttua jo vaikkapa tällainen:

Pentikin munateline
Ihana ihana ihana!

Joo, se oli ihan oikeasti 2min, kun tuo oli kassan kautta pussissa ja meikäläinen takaisin Forumin aulassa odottamassa bussia :D aika tehokasta, eikö?

No sitten iskikin se ongelma, mistä tuohon niin nättejä pääsiäismunia, että ne käyvät koristeesta? Ei ole.. ei ainakaan marketti reissulla mun silmään iskenyt, pöh! Kinderitkin on kääritty niin ällöttävään valko-oranssiin tekstiä täynnä olevaan folioon, että mieluummin syön ne vain nopeasti pois pilaamasta pöydän ilmettä ;) Mutta onneksi pääsiäiseen on vielä aikaa, joten voin jatkaa rauhassa täydellisen koristesuklaamunan etsintöjä.

No tulppaaneja löysin kuitenkin pöydän koristeeksi.

Munat eivät kuulu sisustukseen, ovat vain kuvausrekvisiittaa ;D

Ovat ne vain niin kauniita..
Samaisella munan etsintä -tulppaanin osto -marketti reissulla törmäsin ihanaan uutuuteen:
Liekö tuo kyseinen marketti reissu ollut nyt hetkeen elämäni suurimpia kohokohtia, kun ei ole muuta mistä jauhaa :D


Polka Mint Jenkki purukumi. Nam ja maiskis! Ihanan muotoinen tyyny, herkullinen maku. Voisi toki mun mielestä olla hieman voimakkaammankin makuinen, mutta hyvää näinkin. Maku tosin ei kestä kovin kauaa, mutta ksylitolipurkka ilmeisesti hoitaa asiansa jo siinä ajassa kun tuota makua riittää. Tämä taitaa jatkossa toimia mulla sellaisena nopeana helpotuksena makeannälkään.. jospa hillitön irtokarkkien mussutus vähenisi.. (tunnustan, olen ratkennut karkkeihin viime aikoina turhankin usein..)

Polka Mint kiinnosti myös Olgaa

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mun heikko kohta on se Kalpis siinä käytävän toisella puolella :) Tuo purkka on kyllä namia! Ostin tota Dubain reissulle lentokoneeseen korvien avuksi ja hyvin kyllä hupeni loppu pussillinen ihan makean nälkäänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen onneksi pystynyt hillitsemään toistaiseksi itseni siinä Kalpiksen kohdalla :) harmi vain että taloudessamme asuva toinen henkilö ostaa usein karkkia ja hänen pussillaan on liiankin helppo piipahtaa.. hän jopa huomioi irtokarkkiostoksissaan minutkin ja pussista löytyy aina lemppareitani punaisia apinoita :D

      Poista

Kerro oma juttusi