lauantai 8. maaliskuuta 2014

Mangojuoma


Kyllä se on vain ihmeellistä miten nuo proteiinijuomat saa edistettyä palautumista. Olen useamman kerran potenut päiviä lihaskivuista rankan treenin jälkeen. Paljoakaan en näistä urheiluun liittyvistä juomajauheista ja valmiista sekoitteista näin "maallikkona" ja perusjumpparina ymmärrä.. mutta olen käytännössä huomannut, että proteiinijuoman nauttimisesta vain on hyötyä. Ei ole lihakset ihan jökissä monta päivää, kuten ilman juoman nauttimista olisi. Niin ja illalla kun kotona jaksaa/muistaa vielä venytellä, niin johan helpottaa.

Nyt jokunen aika sitten ostin tällaisen:


Oikein maistuva ja raikas. Ihanaa vaihtelua kaikkiin mansikkalitkuihin. (Mansikkaisista proteiinijuomista kirjoittelinkin aikaa sitten täällä.) Tämä on käytännössäkin paljon kätevämpi paketti tuon kierrekorkkinsa ansiosta. Minäkin usein hilpasen bussiin salilta ja pillitörpön kanssa on vähän hankalaa. En useinkaan kerralla jaksa tuota paria desiäkään juoda, joten on kiva, että saa purkin kiinni ja nautiskelua voi jatkaa sitten bussissa :) 

Muitakin mangojuomia olen testaillut ja kyllä ne on kaikki oikein hyviä. Voiko mangosta saadakaan pahanmakuista? ;)

Kävin pitkästä aikaa Kuntoportilla tanssitunnilla, parillakin. Pohkeet on jumissa. Hieroja niitä pitkän ja kivuliaan setin jälkeen sai hieman pehmenemään. Jälleen yksi muistutus venyttelyn tärkeydestä. Mutta kyllä se tanssiminen vain on kivaa! Hieroja suositteli putkirullaa mulle. Kuntoportilla on proroller-tunteja.. täytyykin varmaan käydä tässä joku päivä kokeilemassa. 

Millaisia kokemuksia teillä on putkirullauksesta?

PS. Hyvää naistenpäivää! <3

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan mangoa, mut en tykänny yhtään tästä Profeelistä, maistui ihan pelkälle vähän imelälle maidolle! :/

    VastaaPoista
  2. Se Fastin Mango-appelsiini proteiinismoothie on ihanaa <3 Putkirullaus on älyttömän hyvä ja tehokas keino aukaisemaan lihasjumeja. Meillä on sellainen foamroller, mutta ihan jämäkkä muoviputki ajaa saman asian, kertoipa joku täyttävänsä lidlin 2 l limupullon täyteen vettä ja sillä rullailevan... Aloittaa ensin kevyesti rullailun lihaksille treenin jälkeen, kun lihas on vielä lämmin. Ja sitten kun alkaa aueta, niin lisää sitä painetta rullaa vasten lihakselle hieman enempi. Itse teen loppuaerobisen ekana, venyttelen ja rullaan vielä lihakset salitreenin päälle :)

    VastaaPoista

Kerro oma juttusi