lauantai 12. lokakuuta 2013

Alkakoon jouluttaminen

Ainahan se on mielessä, Joulu nimittäin :) Nii-in, elämä on yhtä juhlaa, joskus myös ruusuilla tanssimista. No, siis oikeasti tätä elämää ja arkea ei jaksaisi ilman ihania ja tunnelmallisia juhlia, joita odottaessa ja valmistellessa aika menee mukavan nopeasti. Kun synttäreistäni selvitään, onkin jo aika jouluvalmisteluiden.

Tänään tein mahtavan kirpparilöydön. Jouluttajan paratiisi aukeni, kun löysin kirpparilta pöydän, joka oli täynnä joulukamaa.. <3 Mukaani lähti kuitenkin vain tämä:


Ja näin tulemme saamaan joulunpyhille näyttäviä joulumuffinsseja :) Ihanaa! 


Jouluttaja = henkilö, joka nauttii jouluisista asioista ympäri vuoden. Hän valmistelee mielessään ja konkreettisesti joulua kaikkina vuoden aikoina. Kovimmat jouluttajat paistelevat torttuja kesällä ja lämmittelevät glögikupposen ääressä syksyn tullen. Jouluttajilla on myös oma keskustelufoorumi.. 

Noh, ihan niin pitkälle en jouluttamisessani kuitenkaan mene, että löpisisin aiheesta foorumilla. Myönnettäköön kuitenkin, että kovasti sitä ajatusten tasolla valmistelen useaan otteeseen vuoden edetessä.  

Mieheni on kieltänyt minulta kesällä ja alkusyksyllä joulutavaroiden ostamisen.. mutta kyllä sen voi nyt jo aloittaa. Koristeet saa laittaa kun pyhäin päivä (halloween) on takana :D Jos suomalaiseen kulttuuriinkin kuuluisi kiitospäivän vietto, niin odottaisin koristeineni senkin yli. Mutta kun ei kuulu, niin jouluvalot alkavat tupsahdella pikkuhiljaa kämppää koristamaan jo aikaisin marraskuussa. Ja itsenäisyyspäivän aikoihin onkin jo koriste poikineen joka nurkassa <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi