lauantai 6. huhtikuuta 2013

Mitä tekisin Los Angelesissa? OSA 4



Long Beach, Queen Mary

Sinne pääsee näppärästi autolla tai jopa metrolla. Metro matka Downtownista kestää noin tunnin. Itse surautimme toki julkisilla. Metro kulki suuren osan matkasta maan pinnalla. Oli hetkiä, jolloin olimme ainoat valkoiset metrossa. Mutta turvallinen ja rento fiilis säilyi koko matkan ajan. 

Long Beachilla on pilvenpiirtäjiä, joitain kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Yksi kuuluisista Gold Gym's -saleista sekä tietenkin Queen Mary. Long Beachillä on asunut ainakin Nicolas Gace, Snoop Dogg sekä Cameron Diaz.







Queen Mary on 1900-luvun alussa rakennettu laiva. Se on purjehtinut historiansa aikana eri tehtävissä Amerikan ja Euroopan välillä. Vuodesta 1967 se on levännyt Long Beachin satamassa, jossa on nykyisin hotelli, ravintola ja museo.





Sehän on kuin Titanic, no ei ihme, onhan se saman ajan tuotantoa. 24dollarilla sai käydä self guided kierroksen laivalla ja bonuksena sai ohjatun Ghosth & Legends ryhmäkierroksen. Pelotti.



Puoteja laivan sisällä

Kuin Titanic elokuvaan olisi hypännyt

Risteilijän loisteliasta tunnelmaa


Onkohan pelastusveneitä tarpeeksi?

Tässä vielä muutama näkymä Long Beachiltä.



Tämä kuva napattu googlemapsista.
Meillä ei itsellä ollut onnistunutta kuvaa tästä kahvilasta.

Kävimme päivän päätteeksi, ennen metroon hyppäämistä kahvilla täällä. Mahtava meininki. Paikalliset vanhukset olivat tulleet sinne istumaan ja juttelemaan. Taisi olla pian liikkeen sulkemisaika ja osa donitseista oli menossa roskiin. Paikalle hiippaili resuisissa vaatteissa kitaraa kantava vanha mies, jota paikalla olleet vanhukset iloisesti tervehtivät ja huikkasivat, että "tulithan sinä". Tämä resuinen mies sai tiskiltä ilmaiseksi donitseja ja ne syötyään hän lähti iloisesti jatkamaan matkaansa.

Ihanaa oikeaa ja aitoa elämää aidolla murteella <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi