torstai 21. helmikuuta 2013

I prefer blondes.


Kyllä, olen blondi. Ja nautin siitä. Mutta kuinka pitää hiukset ihanan vaaleina? Minulla on paljon tuotteita sitä varten. 

Shampoot:

Loreal: Silver, Four Reasons: Silver
sekä Amerikasta ostettu Jhirmack: Silver Plus

Tässä värit Jhirmack, 4R ja Loreal

Amerikan shampoo on siis selvästi vaaleampi, kuin Four Reasonsin tai Lorealin hopeashampoot. Hopeashampoota käytän n. kerran viikossa, hiusten keltaisuudesta riippuen.

Lisäksi käytän näitä tuotteita:


Four Reasons: Silver Mist
sekä Goldwell: Soft Color 10V
Silver Mistiä suihkin kosteisiin ja joskus myös kuiviin hiuksiin, ennen harjaamista. Siitä olen pitänyt jo kauan, sillä siinä on myös rakennepaikkaava vaikutus. Vaaleat hiukset ovat niin herkät kaikelle rasitukselle ja lähtevät herkästi hamppuuntumaan latvoista.

10V:tä käytän pari kertaa kuukaudessa. Laitan hiusten pesun jälkeen päähän hoitoaineen, yleensä se on Four Reasonsin Reapair Conditioner. 10V on muotovaahtomaista ainetta, pursotan sitä reilun kämmenellisen ja hieron huolellisesti ja kauttaaltaan hiuksiin. Annan vaikuttaa 5-15minuuttia, riippuen siitä, kuinka voimakkaan vaikutuksen haluan.

Näilläpä olen saanut hiukseni pysymään suhteellisen kivan värisinä aina kampaamokäyntien välissä. Kampaamossa hiukseni värjätään aina melko hopeisiksi, jotta ne pysyisivät pidempään kylmän sävyisenä. En voi sietää keltaisuutta omissa hiuksissani.

I'm proud to be blonde!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi