lauantai 20. joulukuuta 2014

The Wedding Day

Aamu alkaa rauhallisella ja runsaalla aamiaisella. Ensimmäistä kertaa on munia aamupalalla reissullamme ja muutenkin on hieman aikaisempia paikkoja ruhtinaallisempi tarjonta aamiaispöydässä. Hieman pistää ahdistamaan uutiset, joissa kerrotaan Ukrainassa alas pommitetusta matkustajakoneesta. Samalla jännitys tulevista päivän tapahtumista kasvaa.

Yritämme lähteä kävellen käymään vähän nurkilla katselemassa Vegasia, vaikka se onkin niin nähty. Muutaman korttelin jälkeen on pakko palata takaisin hotellille, koska on vain yksinkertaisesti niin kuuma, ettei pysty kävelemään missään. Päivän lämpötila oli 46astetta.

Hieman lekottelua altaalla varjoisassa paikassa riittänee. Jännittää jo. Otetaan yksi olut puokkiin.. ei maistu. Sitten huoneeseen tälläytymään. Mies hakee intialaista lähiravintolasta. Syönnin päälle onkin jo parempi fiilis ja lasi punkkua maistuu hyvin meikkailun ja käherryksen lomassa. Sitten kolttua päälle ja parit epäonnistuneet valokuvat vastavaloon :D
Hermostunutta käyskentelyä huoneessa. Päätämme lähteä aulaan odottelemaan limusiinia.

Aulassa muistin, että kuskihan lupasi soittaa meille kun on tulossa. Päätän mennä takaisin huoneeseen odottelemaan. Ovella kuulen, että puhelin soi.. ovikortti ei toimi. Paniikki. En saa huoneen ovea auki ja puhelinkin lakkaa soimasta. 

Menen paniikissa aulaan selittämään tilannetta, jossa ystävällinen poitsu ottaa asian hoitaakseen. Hän soittaa kappelille ja ilmoittaa, että olemme aulassa odottamassa ja kuski voi tulla. Samalla hän lataa ovikortin uudelleen, se kun oli varmaan ollut taas liian lähellä pankkikortteja tai puhelinta ja vetänyt magneettinauhan koodaukset pyllylleen.

Sitten se limusiini lipuukin jo pihaan. Matka kappelille tuntuu kestävän ikuisuuden. On ihana katsella ikkunasta Vegasin kuuluisia maamerkkejä ja rupatella välillä kuskin kanssa niitä näitä. On ollut kuulema niin kuuma päivä, että ihmisiä on pyörtyillyt kaduilla. On jopa vegasilaisille liian kuumaa.

Kappelille päästyämme saan kimpun kouraan, kaava käydään läpi, otetaan parit kuvat ja sitten webbikamera päälle ja tii ti di diii, tii ti di diii.. Ja se oli sillä selvä, hyvin meni. Mokasimme joitain juttuja, mutta ne ei näyttänyt videolle ollenkaan niin pahalle miltä tuntui :D Ja homman jälkeen oli jo helppo vähän vitsaillakin.




Kuski palautti meidät hotellille ja suuntasimmekin pian autolla kaupunki alueen ulkopuolelle ottamaan kaukolaukasimen avulla muutamia hääkuvia.




Illalla kävimme ruokailemassa pitkän kaavan mukaan Bahama Breeze -ravintolassa. Hyvä palvelu ja parasta ruokaa koko reissulla. 
Ja drinksukin oli hyvä.



En enää naureskele kiinalaisille, jotka menevät naimisiin Muumimaailmassa.
Naimisiin on kiva mennä juuri siellä itselleen sopivassa paikassa ja omalla tyylillä!

2 kommenttia:

Kerro oma juttusi