perjantai 19. joulukuuta 2014

Kaikkein kauhein: Hoover Dam

Kirjoittelinkin jo keväällä kauhistellen tätä siltaa ja paikkaa, jossa joudun käymään matkallani Route 66:ltä Las Vegasiin. *klik*


Hoover Dam
Tällainen koetinkivi oli matkalleni asetettu, josta minun tuli selvitä päästäkseni naimisiin :D Mutta vähänpä tiesin, todellinen koetinkivi taisikin olla paikalla vallitseva kuumuus paahteisena heinäkuun päivänä. Puhumattakaan hääpäivänä kokemastani jännityksestä. Sillan ylityskin jännitti aivan kamalasti ja pulssi oli koholla ja kädet tärisi. Olin jo vähällä pyytää pysähtymään, jotta voisin tirpasta lähes kiehuvan kuuman punkun peräkontista ennen siltaa. Mutta yli mentiin että heilahti, eikä sieltä edes nähnyt kuinka korkealla ollaan, koska betonikaiteet olivat korkeat ja hyvänä näköesteenä. Viuh!

Uskomatonta, että edelleen jännitin korkeaa paikkaa ja siltaa, vaikka olin jo selvinnyt Willis Towerista ja sen hissistä sekä katsellut alas miltei kahden kilometrin korkeudesta Grand Canyonin laidalla. Voisin ehkä kuitenkin todeta, että loppujen lopuksi korkeanpaikankammoni hälveni reissussa hieman. Mieheni muistikin kehua minua joka välissä ja muistutteli miten hurjissa paikoissa olin jo käynyt ja niistä selvinnyt ^^

Hoover Damin padolla käpsytellessä koin jotai aivan uskomatonta kuumuutta, jota en ole aikaisemmin kokenut. Ilma pääasiassa seisoi, lämmintä oli yli 42astetta ja välillä kun tuulahti, niin se oli lähinnä kuin joku olisi heittänyt löylyä! Niin sinne piti vaan vaalea nahkaisen turistin mennä aurinkorasvoineen kuvia räpsimään.


Ei ollut ehkä ihan järkevin veto. Nahka punotti aika nätisti tuon jälkeen ja rintakehä oli täynnä aurinkoihottumaa ja seuraavana päivänä olisi hääpäivä :D Hyvä me ja hyvä meidän joukkue!



No mutta siitäkin selvittiin. Vegasiin päästiin, naimaluvat saatiin, kappelilla käytiin tekemässä varaukset ja hotellikin löytyi vaivatta. 

Häähotellimme aula, Fortune Hotel

Väsynyt jännittäjä on ansainnut drinksun selvittyään
Las Vegasin Hard Rock Cafelle
Tällaisenkin näin Vegasissa steppaillessani. Muistutus siitä, että Amerikassa kaikki on suurta. Tämä ei kuitenkaan ollut hääpirssimme.


Se oli viimeinen päiväni neitinä :) Seuraavana päivänä kävi näin. <3

2 kommenttia:

  1. Tunsit varmaan olosi hieman pieneksi tuon auton rinnalla, hih. <3 On teillä ollut upea reissu. Ihanaa joulunaikaa. <3

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä oli pieni olo. Leppoisaa joulua sinnekin :)

    VastaaPoista

Kerro oma juttusi