perjantai 24. lokakuuta 2014

Ykkönen etenee

Jo kauan kauan sitten hain inspiraatiota vierashuoneen, alias ykkösen remonttiin. Siitä kirjoittelin täällä. Jotain on saatu nyt lopultakin aikaan. Pitkään huone on ollut suorastaan käyttökelvoton, eikä vieraitakaan ole ilennyt siellä majoittaa. Nyt huone alkaa olla ihan ok kuosissa. Paljon on toki vielä laitettavaa ja hienosäädettävää.

Tässä pieni kurkistus huoneen tunnelmaan:



Tähtiä, tähtiä, maalaisromantiikkaa, luonnonläheisiä värejä yms. Tähtityynyt olen tuunannut itse perus tyynyliinoista kangasvärillä painamalla ja tyynyjen alla toinen maalaamistani jakkaroista. Lisäksi huoneesta löytyy mummon vanha singeri ja heinäseivästikkaat. Metallirunkoinen sohvasänky, jonka maalaaminen on edessä. Se on tällä hetkellä musta. Kävin jo maalikaupassa hypistelemässä metallimaalipurkkia, mutten uskaltanut vielä ryhtyä tuumasta toimeen. Täytyy tehdä sotasuunnitelma sen suhteen ensin valmiiksi.


Olga fiilisteli romukasan keskellä singerin päällä huoneen uudistunutta ilmettä. Näkeepä neiti hyvin yläkerrasta kaikki pikkulinnutkin, kun on singeri jonka päältä tähystää. 

Jäämme jännityksellä odottamaan, saanko jo tänä vuonna mustan sohvasängyn maalattua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi