sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Zumba b**ch!

Nyt on kuulkaas ihan huikee fiilis!

Kävin tuossa Kuntoportin zumbamaratonilla (=55min perus zumbaa 5min tauko 55min zumba toning 1kg käsipainoija heilutellen). Wou! Aivan mahtava fiilis tuon setin päälle. Energiaa on kuin pienessä pitäjässä ja tuntuu että voisin siirtää vaikka vuoria! :)

Kyllä se tanssiminen vaan on mukavaa kun saa hyppiä, ketkuttaa, veivata ja sheikata ja antaa kaikkensa... ja pysyy vieläpä askelissa mukana :D Hyvä musa antaa voimaa tehdä täysillä ja tämän biisin sanoma antoi todellakin voimaa veivata täysillä loppuun asti:


Nii jotta jos minä haluan todella ensi kesälle sen farkkushortsipepun, niin ei muutaku hanuri heilumaan ja laitetaan se sellu palamaan! Work Bitch! Reeniä horo! :D Tuossa kahden tunnin setissä varmasti ainakin yhdestä kohtaa vähäsen sellu lähti.. ihan varppina lähti, mä tunsin sen :)

Yllätyin kyllä miten hyvin jaksoin hyppyjäkin tehdä.. tärkeässä roolissa jaksamisen suhteen varmasti oli se, miten valmistauduin ennen tuota koitosta. Söin hyvin aamupalaa ja lounastakin vielä miltei pari tuntia ennen zumbailua. Hörpiskelin vettä ennen alkua ja zumbankin aikana sopivasti. Ekan tunnin jälkeen tauolla nappailin banaanilastuja ja toisen tunnin jälkeen proteiinijuomaa kehiin. 

Noni, mitä sitä sitten keksis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi