sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Chicago in my mind

Hurrrrja himo päästä jo reissuun iski katsellessa Auringon alla -blogista Chicago kuvia. Vielä 137 päivää pitäisi kuitenkin jaksaa :) ..no mutta onneksi on aikaa, että ehtii vielä suunnitella ja katsella mihin sitä on oikein menossa ja mitä kaikkea siellä voi käydä katsomassa. Ja kovasti toki mietin jo mitä pakkaisin mukaan :D Tätä perusmeininkiä naisilla, josta olen jo aikaisemminkin kirjoittanut tässä jutussa.

Suunnitelmia Chicagoon:

4th of July ilotulitus, joka ammutaan Navy Pearilta

Navigaattorin osto jostain marketista, jotta päästään suunnistamaan.

Willis Towerin Skydeck, en aio mennä katsomaan lasikopin lattian läpi :D

Chicago Theatre

The Shameless tv-sarjan kuvauspaikka, Gallagherien kotitalo

The Chicago Water Tower, joka selvisi Chicagon palosta 1871

Route 66 Begin-kyltti Adams Streetillä

Ja siitä sen seikkailun olisi sitten tarkoitus alkaa.. 

Kuvat haettu Googlesta tarkennetulla haulla.

3 kommenttia:

  1. Reissujen suunnittelu on niin parasta! Me ollaan jo hienoisesti suunniteltu road trip 2 paikkakuntia, vaikka mitään varmaa ei ole tiedossa ja aikaisintaan päästäisiin reissuun kesällä 2015. Ihan liian pitkä aika! Sitä ennen on muita matkoja varattuna/suunnitteilla, eikä voida oikein hirveesti muuttaa niiden järjestystä. Kun sinne häämatkalle en kuitenkaan halua automatkalle tai muutenkaan jenkkilään :)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa päästä lueskelemaan kesällä sitten teidän matkakertomusta, eiks jeh? :) Joku jenkkien kiertomatka on itselläkin haaveissa hamassa tulevaisuudessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nykyisin on melkein joka hotellissa ilmainen wifi, niin voi päivitellä vaikka puhelimella tänne juttuja :) Loppukesästä varmasti sitten tarkemmin :)

      Poista

Kerro oma juttusi