lauantai 8. helmikuuta 2014

Suomen maata matkaten

Kovan kaukokaipuun ohella pidän kovasti kotimaastani ja kannatan myös kotimaanmatkailua. Kesällä on kaikkialla kaunista. Tapahtumia ja festareita on joka pitäjässä. Kylpylät tarjoavat viileille kesäpäiville lämmikettä. Tiet ovat hyvät huristella paikasta toiseen. Talvellakin on kiva lillua kylpylässä tai käydä vaikka rinteessä. Arjen selättämiseen ei tarvita paljoa, irtiotto se on pienikin irtiotto. 

Kuva Ukkohallan huipulta


Kotikaupungistani Jyväskylästä matkailijoille suosittelen ehdottomasti Rhean risteilyä. 

Rhean 3 tunnin risteily Päijänteellä tarjoaa mahtavat maisemat ja herkulliset ravintolapalvelut.
Muissakin kaupungeissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Turku, Tampere, Lappeenranta, Helsinki, Oulu, Vaasa, Utsjoki, Kuusamo.. Viime kesänä nautiskelin Imatralla kylpylän lämmöstä, pari vuotta sitten tutustuin Turun historiaan.


Festareille on kiva piipahtaa katsomaan miten hullua kansaa me todella olemmekaan ja samalla voi nauttia elävästä musiikista valoisassa kesäyössä.

Rämmimme suurin joukoin festareilla, säässä kuin säässä.
Kuvat Provinssista 2008.
Festareista suosikkini on entisessä kotikaupungissani Oulussa järjestettävä Qstock, jossa olen ollut pariin otteeseen töissäkin.

Jyväskylä Rockille kävi köpelösti.. harmi, olisi ollut kivaa, että tässäkin pitäjässä olisi kunnon musafestivaali. Onneksi Himos ei ole kovin kaukana. Tähän loppuun elävää kuvaa Jyväskylä Rockista 2010.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi