keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Sohvaperunan selätys

Tänään se alkoi, uusi uljas elämä! Eilen saamani saliohjelma on aivan mahtava ja sillä lähtee hyvät hiet. Hiessä irtoaa parin viikon sohvalla makailu, suklaan mässäily ja pieni tissuttelu.. onneksi en ole ollut meidän perheen ainoa löhöilijä/tissuttelija, kuten kuvista näkyy ;) Saliohjelman ohella aion muuttaa hieman ruokailutottumuksia. Lupaan ainakin syödä aamupalan sen kolmen suuren kahvikupillisen lomassa.







Nam mikä reeni takana. Ihan huippu hyvän alkulämpöstartin sain omalla musalla. Sain joululahjaksi käsivarteen viriteltävän puhelinpussukan ja lämpöä tuli mm. Katy Perryn California Girlssillä. "..Daisy Duke's bikinis on top.." 



Tässäpä tavoitetta.



Tällä lähti peppureeni alkuun :D

Kuvat täältä, täältä ja täältä.

5 kommenttia:

  1. Uuuuh! Hitto kun sais itestään irti! Mulla vajaa kaks viikkoo reissuun lähtöön ja hirvittää millasen ruhon sinne biitsille joutuu roudaamaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä sanotaan, että rantakunnossa ne on hylkeetkin, mutta tuskin sulla mikä kehno ruho on :) Itsellä tavoitteet on korkealla, mutta todellisuudessa olen tyytyväinen pienempäänkin tulokseen.. sitten voi kyllä nälkä kasvaa syödessä ;)

      Poista
  2. Jee, hyvä hyvä! Hienoa, oon niiiiiin ylpeä susta! Tsemppaan sua täysillä, we can do it! Nimim. vielä hölskyy riisipiirakat vyötäröllä :D

    VastaaPoista
  3. Aamupalan syöminen on jee! :D en syöny itekkään aiemmin aamulla mitään, nyt en vois kuvitellakaan lähteväni mihinkään ilman aamupuuroa :) ps. tuttu kake ;)

    VastaaPoista

Kerro oma juttusi