maanantai 27. tammikuuta 2014

Normimuija

En muista olenko aikaisemmin täällä maininnut verikokeistani, jotka otettiin viime syksynä työterveydessä. Itse tapahtuma oli näin jälkikäteen ratki riemukas.. piikkikammoiselle :D Kahden hoitajan voimin, päärynä pillimehulla ja lämpimällä hauteella saivat he suoneni puolentunnin houkuttelulla esiin. Itse koetin olla pyörtymättä pötkötellen laverilla ja rupatellen mukavia hoitajille etteivät hermostuisi minuun :D Ei se satu, ei sattunut tuolloinkaan, mutta joku ajatus siitä piikistä saa kylmän hien nousemaan pintaan ja jalat meinaa mennä alta.
No, tulokset olivat erittäin hyvät. Veriarvot olivat kaiken kaikkiaan loistavat, melkein täydelliset. Olin tyytyväinen, sillä kolesteroliarvoni on ollut joskus koholla.

Viime viikolla kävin myös kehoskoostumusmittauksessa Kuntoportilla. Tulos: tavallista tavallisempi. Ei vois tavallisempaa tallaajaa olla ku meikäläinen. Ihan tavis. Taviksen töllerö. 
Noh, siis arvot olivat seuraavat:

Rasvaprosentti 23.5%, kehon nestemäärä 53%, lihasmassa 39kg, metabolinen ikä 16, kehon luumassa 2,1kg, kehon sisäinen rasva (eli sisäelinten ympärillä) 1% 
Keskivero rasva%/keskiverto lihasmassa = hyvä/normaali. 

Uskallan jakaa nämä arvot täällä, koska eivät nämä mitenkään erikoiset ole. Tavoite olisi saada kehon rasvoja vielä vähän alemmas ja lihasta pikkasen enemmän. Niinpä kävin taas salilla huhkimassa syke korkealla jalkatreeniä. Keskivartalokin tuli hyvin tehtyä ryhmäliikuntatunnilla. Ja päälle naukkasin palautusjuomaa. Noista erilaisista palautusjuomista on kyllä ihan super suuri hyöty. Tässä taannoin en sellaista ottanut, niin lihakset oli kuin tulehtuneet pari päivää.. niin kamalan kauan palautuminen kesti. Ikäkö tällaista teettää vai heikot lihakset?

Kuvan matador liittyy tarinaan



By the way, pakko vielä mainita Peurungan tarjouksesta (ensi viikonloppuna hintaan 29€ ja 1.2. alkaen 29.50€ vuoden loppuun asti) sis. kuntosali, kylpylä ja päivällinen tai lounas seisovasta pöydästä. Tosi toimiva paketti nimellä päivän pikaloma. Käytiin ukkokullan kanssa nauttimassa sellaisesta ja ah miten oli kivaa :) Sielläkin on ihan ok sali. Ja erityisen ilahtunut olin infrapunasaunasta. Käy siellä, jos et pääse vaikka esim. Barcelonan vanhalle härkätaisteluareenalle ravaamaan. hihi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi