sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Jotain mitä odottaa

Elämän suola on mielestäni se, että on aina jotain mielekästä mitä odottaa. Vaikka olenkin perusluonteeltani sellainen "kaikki tänne mulle heti just NYT"-tyyppi, niin ihanan asian odottaminen on kivaa. Ja tällä hetkellä odottavan aika on pitkä, sen huomaa sivupalkissani olevasta countdown-ajastimesta, mutta odotus ja odottamisen aikana tehdyt valmistelut varmasti ovat sen arvoisia.



Eli odotan matkaa Route66:lle <3 Yksi elämäni suurimmista haaveista on käymässä toteen ensi kesänä. Se on elämäni matka! Seikkailu, jota varten olen säästänyt rahaa koko työssäoloaikani. Lennot on jo varattu ja osa majoituspaikoistakin. Aikataulu on vielä alustavassa muodossa. Kohteista tärkeimpiä tietenkin Chicago, St. Louis, Oklahoma, Amarillo, Albuquerque, Grand Canyon, Las Vegas ja Los Angeles. Paljon muutakin noilta väleiltä.. Ja emmehän toki tyydy vain tuohon reilun 4000 kilometrin huikoseen, vaan päälle on saatava vielä huipennukseksi reilu 600km läntisimmän valtatien maisemia väliltä Los Angeles-San Francisco. 


Kohteena tietenkin aito Cadillac Ranch Amarillossa, Texasissa
Tämä sijaitsee Kotkassa
Ensi kesänä reilu viikko Californiaa, voiko elämä olla ihanampaa. Tätä varten treenaan itseni shortsikuntoon, sillä kelit eivät voi olla ihan kamalat ;) Viime kesänä vannoin, etten enää ikinä (tai ainakaan ensi kesänä) köki lomaani vesisateessa pikkukylässä murjottaen. 


Haaveeseeni sain minikosketuksen jo viime kesänä
Kotkassa moottoripyörätapahtumassa


Ja tokihan Route66:n länsipää on jo tuttu


Tutuksi tulkoon muutkin pätkät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi