tiistai 15. heinäkuuta 2014

Flagstaffista moro

Matkaa on taitettu jo kuuden osavaltion läpi ja olemme Arizonassa. Ihan ehdottomia suosikkeja tähän mennessä on ollut Chicago ja sieltä the Bean, Albuquerque ja Sandia Peak sekä Old Town ja Illinoisin Springfieldistä Lincolnin kotitalon seutu.
Olen törmännyt tulikärpäsiin, kolibreihin ja maantiekiitäjiin ja olen nähnyt luontoa sademetsämäisen runsaasta vehreydestä preeriaan ja vuoriston jylhiin metsiin. Huomenna on luvassa Grand Canyon.
Matka on ollut jo tähän mennessä opettavainen ja ihana, yllätyksellinen ja vapauttava. En malta odottaa, että saan kunnon koneella väsätä tarkemmin oikein kuvallisia kertomuksia kaikkien iloksi. Voin todella suositella tätä matkaa iha kaikille, sillä tästä voi jokainen tehdä omanlaisensa.

3 kommenttia:

  1. Täällä on seurattu intopinkeenä teidän matkaa! :) nyt jo mielessä pyörinyt päätös, että joskus lähetään ajelemaan Route66. Ja veikkaan, että päätös saa lopullisen vahvistuksensa sitten, kun pääsemme näkemään kuvat ja kuulemaan matkasta tarkemmin!! Turvallista loppumatkaa! t. Outsa & kump.

    VastaaPoista
  2. Mä niin ootan jo kunnon kuvakooste pläjäystä. Tehkää videopäivityski, vähä ois mahtavaa! :)

    VastaaPoista
  3. Jee, odottelen jo postauksia! Kovasti suunnitellaan jo omaa ensi kesän matkaa (toivottavasti se toteutuu ihan oikeastikin!) ja mielellään otetaan vinkkejä vastaan :)

    VastaaPoista

Kerro oma juttusi