sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Orange (and few other) is the New Black

Netflixissä on viime vuoden heinäkuusta pyörinyt Orange is the New Black -sarjan ensimmäinen kausi. Sarja sai jatkoa ja toinen kausi pyörii siellä nyt. En ole sarjaa seurannut, mutta pidän sarjan päätähdestä, Taylor Schillingistä. Hän on ollut "kulmakarvaidolini" ;) Ja seurasin jonkin verran Mercyn sairaala-sarjaa, jossa hän myös näyttelee.

Musta on yleisin valintani melkein kaiken suhteen, kun jotain uutta ostan. Musta mekko, mustat kengät, musta laukku, musta takki.. hmm.. Bongasin kuitenkin tällaisia kuvia:

Kuvat täältä ja täältä.
Siinä on hyvinkin pitkälti minun tyylisiä asuja, väritöntä ja niin tavista kun olla voi, MUTTA ruskea laukku piristämässä kokonaisuutta. Tämä hieman rohkaisee minua seuraavan kerran laukkukaupoilla katselemaan mustan sijasta muitakin värejä.


Sitten bongasin tällaisiakin:

Kuvat täältä ja täältä.
Jotenkin olen aina karttanut vihreää väriä vaatteissani. Olen ajatellut, ettei se sovi blondille, että se on brunetin tai punapään väri. Mutta joo-o, kyllä tuo näyttää käyvän myös vaaleille. 

Joten kiitos Taylor Schilling rohkaisusta värien suhteen :) On montakin vaihtoehtoa sille, mikä olisi "the new black". Vielä kun siellä kaupassa olisi se rohkeus ostaa muutakin kuin mustaa ;)

Sillä musta vai on musta!
Täydellinen ja voittamaton.

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi