lauantai 28. joulukuuta 2013

The Year 2013 gone by..

Täytynee tehdä pienimuotoinen summa summarum, jotta voi siirtää katseensa tulevaan.

Käydään siis läpi vuottani 2013. 

Vuosi alkoi suru-uutisilla. Hautajaisissa surimme samana viikonloppuna kun juhlistimme kihlajaisiamme. 

Kihlapari tyhjässä ravintolassa, 
vain pienelle porukalle varattu pöytä katettuna 
ja seurue kilistämässä maljaa kihlautumisen kunniaksi.
Kihlat vaihdettiin Losissa 9.11.12, juhlat tammikussa 2013

Yläkerrassa remontoitiin.

Bongaa kuvasta rojektijuoma ja ahkera apuri ;)

 Työkuvioissa sain enemmän vastuuta esimiehen roolissa. Pääsin myös työni kautta Kuopion kaupungintalolle vastaanottoon, hieno tilaisuus. Työni olen hoitanut parhaani mukaan, pomokin kehaisi sanoin "ei sinua voi kyllä mistään moittiakaan.." :D Mutta liika on liikaa, meinasin uuvahtaa työhön, kunnes tajusin ottaa höllemmin. Oppia ikä kaikki.

Jouduin vaihtamaan kampaajaani
hänen muutettua toiselle paikkakunnalle.

Nautiskelin pääsiäisen pyhistä Kainuun korvessa ja kävin yhillä Ukkohallassa.

Kävin mallina korukuvauksissa. Juhlin polttareita ja häitä. Kävin valitettavasti myös hautajaisissa kahdesti. Sain kuulla syntymän ja uuden elämän ihmeestä ja onnitella tuoretta ja tulevaa äitiä ja isää. Juhlin pyöreitäni kotona ja Lontoossa. 



Olen liikkunut paljon. Uutena saavutuksena opettelin käyttämään salilla laitteita ja käyn ryhmäliikuntatuntien lisäksi myös puntilla. Sen suurempaan tavoitteellisuuteen en ole uskaltanut vielä ryhtyä, mutta ehkä joku päivä. Kunnon ylläpitämisen kannalta salitreenit, jumpat, lenkit ja hieronnat menee varmasti myös vuonna 2014.

Myös suurempia suunnitelmia olen kaavaillut vuoteen 2014. Vierashuoneen remonttia mm. Lisäksi tarkistin juuri, että ESTAmme ovat voimassa ;) Tästä lisää myöhemmin. 


Nyt toivotan jokaiselle rauhallista vuoden vaihdetta ja onnea vuoteen 2014. Itse otan vuoden  vastaan Kajaanissa häitä juhlistaen... en omia ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi