sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Marraskuusi

Täällä alkaa ilmetä jo vakavia joulutusoireita. Joulukoristeet on nostettu vintiltä ja niitä on alkanut ilmestyä sinne tänne. Ekana vakkaripaikkansa löytävät pipot silmillä viipottavat huopatontut. Kynttilöitä poltellaan tietenkin joka ilta. Ensimmäiset joulusiiderit tuli saunan yhteydessä maisteltua heti kun ne lokakuun puolessa välissä ilmestyivät taas kauppoihin.




Lowpointsit vetäisin tänään tuomalla jo ekan kuusen sisälle.. kyllä, ihan oikea kuusi sisällä olohuoneessa jo marraskuussa. Mutta se on niin pieni ja harva, että se olkoot marraskuusi. Ihanaa tunnelmaa ja tuoksua se kyllä toi mukanaan. Tänä vuonna on tarkoitus laittaa omaan kotiin ekaa kertaa ihan oikea joulukuusi. 




Lontoossa oli melkein joka kaupassa jo tarjolla paljon ihania joulukoristeita. Viime vuonna Losista mukaani tarttuivat nuo kuusen alla kököttävät peurat. Tänä vuonna Harrodsin valtaisan ihanalta jouluosastolta mukaan tarttui puotin nimikko joulupallo. Hurjan ihania koristeita olisi ollut vaikka mitä, mutta pihiys on minua vakavasti vaivaava tauti aina reissun päällä..mikä ei toki ole haitaksi.




Sieltä se joulu kuulkaas vaan tulla jolkottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi