sunnuntai 18. elokuuta 2013

Shoppa Shoppa Shoppa

Vietin eilen rentouttavan päivän yksin kaupungilla hummaillen. Istuin kampaajalla (sama liike kuin ennenkin, eri kampaaja.. vakkarini kun muutti Tampereelle *nyyhkis*) ja kävin vähän shoppailemassa. Tällaisia juttuja löysin:

Pipo: Only
Ponnari: Glitter
Korvikset: Gina Tricot
Kaulakoru ja rannekoru: Glitter

Neuletakki: Only
Lisäksi ostin ripsarin. Toistakin neuletakkia Onlyssa sovittelin, mutta se jäi vielä ostamatta. Taidan kuitenkin joku päivä sen käydä hakemassa, oli nimittäin aika laadukkaan tuntuinen ja sitä tulisi todennäköisesti käytettyä paljon. Siinä oli napit ja taskut. Näin sitä ainakin mustana ja tummanharmaana.

Pistin tilauksen myös Halenssille. Räväkämmällä kuosilla olevat pöksyt on sieltä tulossa. Toivottavasti ovat sopivat. Minulla ei nimittäin ole mitään hajua miten Halenssin koot vastaavat todellisuutta.

Olen aiemminkin maininnut olevani Christina Aguilera -fani. Nyt odotan innolla hänen uutta hajuvettään, josko siitä olisi itsellekin käyttöön. Christinan Royal Desire on yksi lemppareistani. 

Tältä hänen uutuutensa näyttää:

Unforgettable
(kuva: www.aguileraonline.com)
Ja loppuun vielä Christina Aguileran ja Alejandro Fernandezin uusi musiikkivideo
Tämä ei ole todellakaan sellaista musiikkia mitä normaalisti kuuntelen, mutta Christina on tässä videossa vain niin valloittava :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi