sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Banaanijuustokakku

Tulipahan eilen leivottua pitkästä aikaa. Väänsin digestivepohjallisen hyydykekakun, sillä ne ovat meidän perheessä lemppareita. Tällä kertaa hyydyke oli banaanista, tuorejuustosta ja kermasta koostuvaa. Nami nami.


Ohjeen nappasin tuosta Leivonnaisia herkkusuille-kirjasta. Kahvitellessa mies pyysi jo seuraavaa kakkua. Taktiikkani on, että isken herralle kirjan kouraan ja sanon, että saa pyytää sieltä mitä vain haluaa. En ole varma lähdenkö toteuttamaan, mutta toiveita kuuntelen kyllä. Mies valitsi suklaisen juustokakun.. Mmm, mmm, niin herkullisen kuuloinen, että taidampa tämän pyynnön joku päivä toteuttaa. Jep, kesäkunto, täältä tullaan!! ;D
No itse keskityn onneksi enemmän vain tuohon kakun tekoon, mies hoitaa paremmin tuon syömäpuolen. Eilenkin meni yhdellä kahvihetkellä puolikakkua ja itse söin vain tuon kuvan palan.

MM-kisat on jälleen menossa. Niiden kanssa kuuluu ehdottomasti grillata. Kelit vain eivät ole vielä suosineet MM-kisagrillaajia täällä Keski-Suomessa. Onneksi on tuo pönttöuuni.

Makkaraa kisakatsomoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi