torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi on kulunut

Jälleen yksi vuosi on kulunut ja on aika summata mennyttä ja suunnata katse tulevaan. 
Vuosi sitten seurasin uuden vuoden saapumista vierailemalla pienissä ja ihanissa häissä Kajaanissa. 

4th of July in Chicago

Alkuvuosi meni töitä paiskoen, ankarasti. Sain myös seurata hyvin läheltä vatsan kasvua ja uuden elämän tuomia iloja, kun rakas ystäväni odotti esikoistyttöä, (joka tosin oli meille poika syntymäänsä saakka). Ja juuri kun tuo pieni pääsi tänne maailman melskeeseen, katosin minä meren taakse pitkäksi toviksi. 

Kävin juhlimassa ystäväni pyöreitä Oulussa alkukesästä. Juhannusta juhlistettiin isännän kanssa ihan kaksin vain kotosalla. Saunamaratoonia ja grillausta, parasta. No, kaksin oltiin sitten pääasiassa koko heinäkuukin :D Sillä seurauksella, että naimisissa ollaan oltu pian puoli vuotta <3

Syksyn mittaan perehdyin tarkemmin luonnonmateriaaleista askarteluun ja kävin risukurssillakin. Olen ollut syksyn aikana paljon kotosalla.. 

Joulun aikaan oli ilo tavata ystäviä ja sukulaisia. Huomasin, että joidenkin kohdalla ystävyys ei muutu miksikään vuosien saatossa, vaikka emme näkisikään hetkeen. Olen iloinen ja kiitollinen jokaisesta ystävästäni!

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia kujeita ja saan tutustua uuteen toimintaympäristöön! Olen iloinen ja energinen. Luottavaisin mielin aloitan vuoden 2015 ja uskon, että tästä tulee hyvä vuosi! :)



Toivon sitä syvästi myös muille! <3

3 kommenttia:

Kerro oma juttusi