tiistai 6. tammikuuta 2015

Joulu on ohi

Loppiaisen kunniaksi laitan tähän kuvakoosteen meidän joulusta. Olimme Kainuussa kylmässä ja lumisessa maisemassa perhepiirissä. Anoppilassani laitettiin kaikki kauniiksi ja äitini ja veljenikin tulivat juhlimaan kanssamme. Olemme nimittäin molemmat samalta paikkakunnalta kotoisin. Kissoja vilisi nilkoissa kolme. Jos veljenikin kissat olisi tullut anoppilaani, niin sitten olisi jo ollut ruuhka. Viisi kissaa olisi voinut olla vähän liikaa. 
Joulu on kaikkein ihanin ja tunnelmallisin juhla vuodessa. Harmikseni tänä vuonna en saavuttanut sitä autuasta joulun tunnetta, johtuen varmaan työtilanteestani ja siitä aiheutuneesta stressistä. Mutta onneksi nyt jo helpottaa.. :)



Joulunaikaani instagramissa: Anskull

Tein veljelleni partakoristeita joululahjaksi, joista riitti hupia aattona. Tapasin myös kummityttöäni, vanhoja ystäviä ja huomasin miten ihanaa on kun ystävyys säilyy ennallaan aikojen saatossa ja elämän eri vaiheissa. Kävin myös levynjulkkareissa (Vinide) ja viihteellä sikäläiseen tapaan joulupäivänä.
27.12. oli paikallisessa jäähallissa leikkimielinen ottelu vanhojen kiekkoilijoiden kesken. Se on perinne jo monelta joululta. Näin minäkin pääsin leikkimään kiekkovaimoa :D Olin yllättynyt miten tyyppi, joka ei ole käynyt jäällä 10 vuoteen, luistelee edelleen lähes kuin ammattilainen. 

Olga loppiaisfiiliksissä vuosi sitten.

Tänään vedetään napaan vielä viimeiset jouluruuat pakkasesta, napostellaan jämäsuklaat ja kuunnellaan loppusävelet joululauluista. Laitetaan joulu virallisesti pakettiin ja jäädään innolla odottamaan seuraavaa. Huomenna menen taas iltavuoroon.

Raikasta loppiaista jokaiselle! 

2 kommenttia:

  1. Oi ihana Olga ja talon kuorrutus maistuu. Antoiko kisut kuusen olla rauhassa? Meillä kisujen takia muovikuusi, kertakaataminen riitti. :)

    Mukavaa loppiaista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iines on kiivennyt yhden kerran pentuna kuuseen ja Olga kaatoi kuusen myös aivan pienenä. Nykyisin antavat kuusen olla, korkeintaan irrottavat pari palloa alaoksilta omiin leikkeihin. Anopin seniori ei paljon koristeista tai kuusista välitä.

      Terkkuja Oskulle ja Onnille :)

      Poista

Kerro oma juttusi