lauantai 31. toukokuuta 2014

Onhan mulla ongelma..

..nimittäin finniongelma. Voi jumaleissön! Mistä näitä tulee ja miksi? No, siinä määrin inhottavia ja kipeitä pikkuystäviä ovat, että päätin käydä kysymässä Yves Rocherin liikkeestä apuja. Sainkin erittäin kivaa palvelua Jumbon Yves Rocherilla (olin eilen Aerosmithin keikalla ja paluumatkalla poikkesimme shoppailemassa). Liikkeestä tarttuikin mukaani ihan kiva saalis:



Sieltä löytyi tällaista Pure System -tuotesarjaa, joka on juurikin tähän minun ongelmaani omiaan. Ostin savinaamion, hoitovoidetta, kuorivaa puhdistusgeeliä ja täsmäpeitepuikon. Jospa näillä pääsisi alkuun taistelussani ikävyyksiä vastaan.

Savinaamiota on kuulema Suomen liikkeissä myytävänä vain tuollaisissa "näytepakkauksissa", mutta ulkomailta sitä saisi suuremmissa puteleissa. 

Onko muilla tällaisia ongelmia ja mitä keinoja olette käyttäneet taisteluun? Tämä Yves Rocherin ammattilaisen puoleen kääntyminen oli minun ensimmäinen keino mikä mieleen juolahti. Kävi mielessä kyllä myös kotitekoiset naamiot, mutta en oikein osaa niitä tehdä. Onko sellaisista kokemusta? Mikä tähän ongelmaan auttaa parhaiten?

T. 30v. iki-teinix


2 kommenttia:

  1. Olitko kenties tuolla keikalla myös?
    Jotenkin vain ajattelin tuosta videon laittamisesta.
    Oli kyllä mahtava keikka, vielä joskus kun uudestaan pääsisi. :)

    VastaaPoista

Kerro oma juttusi