perjantai 2. elokuuta 2013

Katkarapu cannelonit

Jo vuodesta 2007, katkarapu cannelonit ovat olleet perheessämme suuri herkku. Perheemme, ruokakuntamme (kaksi aikuista) suorastaan kinastelee viimeisistä cannelonien rippeistä. Myös työpaikallani nämä cannelonit ovat nousseet suureen suosioon :)

Halusin siis tulla tänne jakamaan tämän mahtavan reseptin, joka löytyy tästä linkistä:


Kuva Yhteishyvän sivuilta

Tein tässä päivänä eräänä myös pikaversion eli pastakastikkeen tästä herkusta. Tein kastiketta mukaillen linkin ohjetta tälleesti:

Sulatin ja valutin katkaravut. Kuorin ja hienonsin sipulit ja valkosipulit. Kuumensin öljyn pannulla ja kuumensin siinä currya. Kuullotin sipulit ja heitin katkaravut ja tuorejuuston sekaan. Annoin tuorejuuston sulaa. Katkarapuja ei lisätä pannulle liian aikaisin, ettei ne sitkastu. Sitten lisäsin kastikkeeseen vielä tomaattimurskan. Suosin Raynbown chili tomaattimurskaa, se sopii tähän loistavasti, mutta myös valkosipulinen tomaattimurska on tähän hyvä. Sitten vielä maustetaan sitruunapippurilla, suolalla ja tillillä.

Koko komeuden voi heittää keitetyn pastan joukkoon ja antaa vielä loppusilauksen juustoraasteella. Erityisesti pidän tämän herkun kanssa salaatista, johon tulee:
  • salaatin lehtiä
  • kurkkua
  • kirsikkatomaattia
  • hunajamelonia
  • viinirypäleitä
  • leipäjuustoa
  • suolapähkinöitä
Ja lopuksi loraus jotain hyvää chilisalaatinkastiketta. <3 Bon apetit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi