tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kotimaassa

Hei,

Olemme kotiutuneet. Ensimmäisenä hihkuin riemusta, että kaikki meni todella mainiosti! Kaikki aikataulun ja suunnitelmien mukaisesti ilman ongelmia. Auto kesti jopa 46asteen lämmön ja liki 7000km ajon. Laukut tuli kerralla kotiin. Lennot oli mukavia ja majoituspaikat onnistuneita. 

Kaikki kiva loppuu kuitenkin aikanaan.

Päällimmäisenä on mielessä, että ihanaa kun voin huoletta juoda ihan ok:n makuista hanavettä nyt kotona. Ei tarvitse huolehtia tippien jättämisestä tai pohtia, että pitää vastava "Fine thanks" tms, kun kysytään "How are you doing?" vaikkei silti tuntuisi :D 

Jet lagia ei juurikaan paluu ole aiheuttanut.

Paljon on mielessä tarnoita kerrottavaksi, mutta haluan ladata ensin kuvat ja kertoa myös niiden kautta :) Hetken joutuu siis vielä tarkempia tarinoita odottamaan. Ja tarinoita matkasta tulee olemaan sitten paljon! ;) Eli voin miltei julistautua seuraaviksi kuukausiksi matkailubloggariksi! :)

Tärkein vinkki Route66 suunnitteleville on ehkä se, että älkää menkö heinäkuussa, sillä silloin on kalliimpaa ja turisteja ihan älyttömän paljon enemmän ihan joka nähtävyyskohteessa. Touko-kesä tai elokuu olisi ehkä parempi. Heinäkuu on jenkkien lomakuukausi ja tykkäävät itsekin maansa antimia käydä lomillaan katselemassa.

Lisää vinkkejä seuraa pian!

Terkuin Ansku

PS. vihdoin pääsen True Bloodin viimeisen kauden pariin sohvalle kaksin kissan kanssa <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi