sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kynsiongelmia

Kesäkuussa hankkimani geelikoristelut kynsiin on lopussa. Kävin huollattamassa niitä hieman, että kasvuraja ei olisi niin selkeä. Nyt olen sitten kuitenkin nakerrellut ja nyperrellyt niitä irti. Yllättävän helposti lähtee. Mutta oma kynsi alla ei ole mikään kaunis näky.  Oma kynsi on edelleen pitkähkö, mutta ohut ja kärsinyt kynsihoitajan viilauksen jäljiltä. 

Nyt kamppailen kahden välillä: Annanko oman kynnen kasvaa takaisin yhtä hyväksi kuin se on ollutkin vai otanko vielä loppukesän (meinasin kirjoittaa alkusyksy, mutta EI EI, vielä on kesää jäljellä!!) iloksi raikkaan geelikoristelun? Tai itseasiassa oma kynsi on nyt niin heikossa hapessa, että varmaan geelikynttä joudutaan rakentamaan jatkoksi.

Olen jo varannut ajankin, mutta pähkäilen silti peruisinko sen ja parantelisin kynttä.. 

Oma kynteni on siis luonnostaan vahva ja kasvaa pitkäksi. Kuten geelilakkauksen tekijä minulle sanoikin "ei tavallisesti ihmisillä ole tällaisia kynsiä kuin sinulla.." :D Niin toisaalta tässä "tekokynnen" otossa on pieni kriisi, kun luomunakin pärjäisin. Mutta geelikoristelu kestää kyllä hyvin ja pitkään. Menisinkö siis vielä hakemaan geelit vai antaisinko olla ja menisin luomuna?

Tuntuu, että näihin naisellisiin hömpötyksiin ja hoitoihin jää koukkuun, kun kerran kokeilee. 
Hmm.. onneksi en ole ottanut ripsipidennyksiä tai tatuointeja, sillä jäisin varmaan niihinkin koukkuun.


Tällaiset koristukset olisi tarkoituksena käydä hakemassa. 
Kuva on napattu googlesta. Hain erilaisia kynsimalleja hakusanoilla "french manicure art"

1 kommentti:

  1. Geelauksen ja akryylin jälkeen kynsi on huonossa kunnossa pitkään. Se katkeilee niin kauan, kunnes on kasvanut tilalle ihan kokonaan uusi kynsi juuresta kärkeen saakka. Mulla vuosi sitten poistettiin akryylit kynsistä ja se vaan on kärsittävä niin kauan, että on taas kokonaan neitseellinen kynsi kasvanut :/ Kynsiartisteilla on kyllä vahvistavaa lakkaa myytävänä jota voit käyttää sen ajan kun luomukynttä kasvatat. Voithan sä kokeilla välillä akryyliä, kestää vahvempana kuin geelaus ja huoltoväli voi olla 3-5 viikkoa riippuen kasvusta jota voit kirkkaalla lakalla paikata :) Tosin jos siinä tulee kova lovi lompakkoon verraten geelaukseen, niin sitten voi olla järkevä pysyä geelauksessa :)

    VastaaPoista

Kerro oma juttusi